Okulumuz İHL Meslek Dersleri öğretmenlerinden Selçuk KÜRÜM başkanlığında toplanan öğretmenlerimiz, Hz. Muhammed(sav)'in eğitim anlayışı ve eğitim metodları konulu okulumuzda mevcut temel ve güncel kaynaklar  tespit edilerek bu kaynaklar üzerinde istişare yaptılar. Bu doğrultuda Nevşehir Hacı BektaşVeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Emine DEMİL'in ''Hadisler Çerçevesinde Hz. Peygamber'in Eğitim Metodu'' adlı makale ele alındı.

Ramazan ''YARDIMLAŞMADIR.''

Okulumuzda Ramazan ayında “Ramazan Sandığı” uygulaması hayata geçirildi. Deprem bölgesinde yer alan kardeş okulumuz Göksun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ulaştırdığımız yardıma katkı sağlayan bütün öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere erzak yardımı yapan, paketleyen öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız Kutlu Olsun

Rabbimiz, dualarımızı kabul ettiği, günahlarımızı bağışladığı bu mübarek bayramda, bize güç, sabır ve sebat versin. Dualarımızın kabul olması dileğiyle, bayramımız mübarek olsun.

Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Okulumuzda ''Kişisel Verileri Koruma Günü'' kapsamında bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Bütün ortaokul öğrencilerimize iki farklı oturumda Teknoloji, internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması ile ilgili bilgiler verildi.

Sınıf öğretmenlerimiz ve okul idaremizin iş birliği ile öğrencilerin okul devamsızlığını azaltmak için devamsızlık yapan öğrencilerin devamsızlık yapma nedenlerini araştırmaya yönelik planlamalar yapıldı ve bu planlar uygulamaya koyuldu.

Ortaokul masa tenisi takımımız Güngören Gençlik ve Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu turnuvada Güngören Yıldız Kız ikincisi oldu. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Yavuz YILDIRIM'ı tebrik ederiz.

Okulumuzda bulunan laboratuvar ( fizik- kimya- biyoloji, bilgisayar, görsel sanatlar, müzik) artık daha kullanışlı halde.Eksik malzemeleriz  temin edilip, laboratuvarlar ve atölyelerimiz düzenlendi.

Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okulda, evde boş vakitlerini faydalı şekilde değerlendirmeleri adına öğretmenlerimiz Furkan Gökhan ATLAS ile Bilal TÜRKEŞ önderliğinde ''Askıda Kitap'' uygulaması başlatıldı. Okul kütüphanemizin bir bölümü bu uygulama için ayrıldı.

Mrt

Okul öğrencilerimizin İslami Sanatlardan ''HAT, ÇİNİ ve TEZHİP'' eserlerinden oluşan sergisini okulumuzun çeşitli alanlarında ziyaret edebilirsiniz.

Mrt

28 Mart-2 Nisan Kütüphaneler haftasında okul kütüphanemizde kitap okuma saatleri yapıldı.

Mrt

Ramazan-ı Şerif öncesi Hz. İbrahim Camisi sayın İbrahim Türkan okulumuz öğrencilerine Ramazan ayı hakkında bilgi verdi .

Mrt

Ramazan-ı Şerif öncesi öğrencilerimiz Hz. İbrahim camisini ziyaret etti ve cami imamı sayın Numan Türkan Ramazan-ı Şerif hakkında bilgi verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafında Okulumuzda Afet Eğitimi Verildi