Ara

Bütün velilerimizi 17 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'da veli toplantısına bekliyoruz. Her öğrencinin kendi sınıfında toplantı yapılacaktır.

Kas

Vefatının 85. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve minnetle andık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ali Fuat Cebesoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladı.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetin ilanında emeği geçenleri saygıyla anıyoruz.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Ekm

Okulumuzda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından  ''Afet Eğitimi'' verildi.

Ekm

Güngören Belediyesi'nin katkılarıyla okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle '' Boğaz Gezisi'' gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuzda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eylül ayında ''İlk Yardım Eğitimi'' verildi.

Ekm

ALİ FUAT CEBESOY KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI OKUL-AİLE BİRLİĞİ YILLIK OLAĞAN GENEL KURULU TOPLANTISI 17.10.2023 TARİHİNDE SAAT 14.00 'DE OKULUMUZ TOPLANTI SALONUNDA AŞAĞIDAKİ GÜNDEM MADDELERİ İLE YAPILACAKTIR. BÜTÜN VELİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİNİZİNTOPLANTIYA KATILIMINI BEKLERİZ.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası çeşitli etkinliklerle ihya edildi. Bu kapsamda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kandil simidi ve hadis kartları dağıtıldı. Ayrıca Mevlid-i Nebi konulu pano hazırlandı. Yine bu kapsamda Hz. İbrahim Cami İmamı sayın Numan TÜRKAN tarafından öğrencilerimize seminer verildi. Kendisine teşekkür ederiz.

Değerli Öğrencilerimiz,

11 Eylül 2023 Pazartesi gününden itibaren geçerli olan Haftalık Ders Programı web sitemizin DUYURULAR bölümünde yayımlanmıştır.