May

Sevgili 12. sınıf öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve kıymetli mezunlarımızı "BAYRAM BULUŞMASI"na bekliyoruz.

Hem uzakları yakın edip bayramı birlikte kutlayacağız hem de mezunlarımızın üniversitelerini onlardan dinleyeceğiz.

May

Bu süreçte emeği geçen okul yöneticilerimize  ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programıdır. Yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki işbirliklerini desteklemektedir. Önümüzdeki yıllarda okulumuz ile yurtdışındaki kurumlar arasında işbirliğine aracı olacak bu programa kabul edilmek bütün öğrenci ve öğretmenlerimiz için çok değerlidir. Bu program öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yurtdışında eğitim olanağı da sağlayacaktır.  Hepimize hayırlı olsun.

Kitap sevgisi kazanmış , kitap okumanın keyfine varmış , her kitapta yeni yolculuklara çıkan sevgili öğrencilerimiz okudukları kitapları arkadaşları ile paylaştılar.

Yaşadığımız bu zor günlerde kitaplar en yakın arkadaşlarımız oldular.

Kütüphaneler Haftası kutlu olsun.

Mrt

Yaşar Aslan öğretmenimizin kıymetl söyleşisi hepimize ışık oldu, kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver ; bu sessiz yığın, bir vatan kalbinin attığı yerdir!

Müzik öğretmenimiz Hivan ÖZDEMİR, Görsel Sanatlar dersi öğretmenimiz Serap DİVANOĞLU'nu ve öğrencilerini gönülden tebrik ediyoruz.

Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.

Mrt

Pİ sayısı çember çevresinin çapına bölümü ile elde edilen irrasyonel matematik sabitidir. Salgın koşullarında her şeyin hızla değiştiği bu günlerde sabit kalanlar çok kıymetli...

Dünya "Pİ Gününü" AFC olarak kutluyoruz.

Derya YELOĞLU öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenimiz Serap DİVANOĞLU eşliğinde gezdikleri  sanal sergilerde görsel sanatların ve plastik sanatların örneği olan birçok eseri incelediler.

Öğretmenlerimiz hep umut olmaya ve umut vermeye devam ediyor.