OKULUMUZUN İSTANBUL İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AB ERASMUS AKREDİTASYON PROGRAMI 2021 YILI KONSORSİYUM BAŞVURUSU KABUL EDİLMİŞTİR.

Bu süreçte emeği geçen okul yöneticilerimize  ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Erasmus+ Programı Avrupa Birliğinin eğitim, gençlik ve spor alanlarındaki hibe programıdır. Yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki işbirliklerini desteklemektedir. Önümüzdeki yıllarda okulumuz ile yurtdışındaki kurumlar arasında işbirliğine aracı olacak bu programa kabul edilmek bütün öğrenci ve öğretmenlerimiz için çok değerlidir. Bu program öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yurtdışında eğitim olanağı da sağlayacaktır.  Hepimize hayırlı olsun.

07-05-202107-05-2021

Yayın: 07.05.2021 - Güncelleme: 07.05.2021 09:54 - Görüntülenme: 539