Etkinlerimiz

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlerimizle güne sanatla iz bırakmak istedik. Tüm öğretmenlerimizle okulumuz Resim Odasında, 24 Kasım'ı hafızalarımızda bir anı, günü somutlaştıracak bir etkinlik düzenleyerek resim yaptık. Her öğretmen istediği resmi belirledi, boyalar ve fırçalar hazırlandı. Hep birlikte keyifli vakitler geçirdik. Herkes resimlerini tamamladıktan sonra kurumaya bıraktı. Bütün öğretmenlerimizin yaptığı resimler birleştirilerek tablo haline getirilecek.

Kas

Ders dışı zamanlarda da okuma ve araştırma faaliyetlerinin yapılabilmesi için okul kütüphanesi düzenlenerek sürekli kullanılabilir hale getirilmiştir. Öğrencilerimiz kat aralarındaki mini kitaplıklar ve kütüphanelerimizde ders çalışma ortamlarına sahiptirler.