Üst öğrenim kurumlarının tanıtılması kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz Çapa Fen Lisesi ve Bahçelievler Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Ali Fuat Cebesoy Kız Anadolu İmam Hatip lisesi olarak her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ortaöğretim öğrencileri arasında yardımlaşma ve dayanışma kültürünü daha da yaygınlaştırmak ve ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla "Bir Sınıf Bir Koli " projesini hayata geçirdik.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimizle ''Okulumun Çevresine Sahip Çıkıyorum'' etkinliğini gerçekleştirdik.

Mrt

Öğrencilerimiz ''İnisiyatif GÜNGÖREN'' Projesi kapsamında gerçekleştirilen İyilik Okumalarında bu hafta ''Taş mı sert ? Kafa mı ?'' metnini inceledi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleriq

Mrt

18 Mart Çanakale Zaferi şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzun Gerçekleştirdiği ''12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma'' Programı

Mrt

1-7 Mart Yeşilay haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda sınıflarda öğrencilere yönelik zararlı alışkanlıklarin ''bağımlılık'' önlenmesine yönelik kısa filmler izletildi pano, afiş ve resim çalışmaları yapıldı.

Şbt

Hedef LGS Projesi Kapsamında Güngören İTO Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Gezisi Yapıldı

Ara

Okulumuza yaptıkları kitap bağışı için Eyüp Sultan Belediyesi Ahmet Kekeç Kütüphanesine teşekkür ederiz.

Okulumuzda Düzenlenen ''Kudüs Kalbimde'' Konulu Programından Kesitler

Ara

Bütün velilerimizi 17 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'da veli toplantısına bekliyoruz. Her öğrencinin kendi sınıfında toplantı yapılacaktır.

Kas

Vefatının 85. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, saygı ve minnetle andık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ali Fuat Cebesoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladı.Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetin ilanında emeği geçenleri saygıyla anıyoruz.29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!